Előfizetői tartalom

UBS venné az OTP-t?

Portfolio
"Felvásárolnák az OTP Bankot?" címmel közöl Gazdaság mellékletének tetején cikket mai számában a Magyar Hírlap. A napilap piaci pletykákra és a közelmúltban az OTP Alapkezelő és a UBS között létrejött együttműködésre hivatkozva írja, hogy "banki hírek szerint" a UBS állna az utóbbi napokban megnövekedett mérétkű OTP vásárlások mögött.

A cikk megítélésünk szerint elsősorban kiválóan alkalmas arra, hogy felkeltse az olvasók érdeklődését (különösen pl. a szenzációszagúan tálalt "Már 80 százaléknyi pakett külföldieké" alcím segítségével), mi azonban a kérdés óvatos megközelítését javasoljuk azoknak, akik hanyatt-homlok rohannának OTP részvényt vásárolni e hír alapján. Maga a UBS természetesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés