Előfizetői tartalom

Generali: stabil 2. hely

Portfolio
Az elmúlt évben a Generali-Providencia Biztosító - az élet egyszeri díj 10%-os figyelembevételével - 79,6 milliárd forint díjbevételt ért el. Ezzel a teljesítménnyel a Generali-Providencia Biztosító Rt. piai részesedése 17,6 %-ot tett ki, s ezzel tovább erősítette második helyét a magyar biztosítási piacon, ahol eddig is a legmeghatározóbb szereplők között volt.

Élet és a személybiztosítás A 2002-es év az életbiztosítások területén az általános piaci tendenciákat tekintetbe véve kielégítő növekedést hozott a társaság számára. Az életbiztosítási díjbevétel az előző évhez képest 14,9 %-kal nőtt, értéke 20.828 millió forint.(az élet egyszeri díj 10%-ával számolva) A növekedés meghatározó részét adták az egyszeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés