Előfizetői tartalom

OTP: reagált a bolgár sajtóvádakra a PSZÁF

Portfolio
PSZÁF-ot április 14-én megkereste a bulgáriai bank konszolidációs társaság, s a DSK Bank pályázatára beadott OTP-ajánlattal összefüggésben felügyeleti vonatkozású kérdéseket tettek fel a magyar pénzintézettel kapcsolatban. A kérdésekre a PSZÁF tényszerű válaszokat adott, amellyel egyben cáfolta is a bolgár sajtó egy részében megjelent negatív sajtóhíreket- reagált az MTI információjára a PSZÁF.

Mint ismeretes a bolgár sajtóban óriási médiahadjárat indult az OTP ellen, amelyben nem kerülték el az erőteljes csúsztatások mellett a téves adatok használatát, illetve a maffiavádak emlegetését. A háttérben minden bizonnyal az van, hogy így próbálják csökkenteni a magasabb összeget kínált OTP esélyeit a DSK Bank megszerzésére.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés