FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Nem várható Kulcsár gyors kiadatása - megúszhatja a pénzmosás vádját a K&H volt brókere?

Portfolio
Bár Kulcsár Attila bécsi gyanúsítotti kihallgatásától egyebek mellett azért is tekintett el a magyar rendőrség, mert kiadatását és ennek nyomán hazatérését a közeljövőben valószínűsítették, úgy tűnik, Kulcsár bécsi tartózkodása még igencsak el fog húzódni. Talán ennél is lényegesebb azonban, hogy a pénzmosás fogalmának eltérő értelmezése miatt még az sem tekinthető kizártnak, hogy Kulcsár Attilát pénzmosás vádjával nem lehet majd itthon bíróság elé állítani!

Kulcsár Attila bécsi ügyvédje, Simonfay Géza a Népszabadság mai számában azt állította, hogy ha a bécsi tartományi bíróság szenátusa kedden Kulcsár kiadatásáról dönt, ő mindenképpen fellebbez. Anton Sumerauer, a bécsi tartományi bíróság szóvivője pedig lehűtötte azt a várakozást, hogy Kulcsár a kiadatás engedélyezése esetén rögtön Magyarországra vihető....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés