Előfizetői tartalom

Holnap Tatabányára megy a BÉT

Portfolio
Március 23-án, szerdán Tatabányán folytatódik a Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság (BÉT) Tőzsdei Nyílt Napok elnevezésű programsorozata. A hazai nagyvárosokban tartott nyílt napok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a magánbefektetők és a tőzsdei szolgáltatások iránt érdeklődők megismerkedhessenek a Tőzsde és a tőkepiac működésével, befektetési lehetőségekkel, valamint a piaci szereplők (szekciótagok, tőzsdei adatszolgáltatók, kibocsátó cégek) tevékenységével. Az esemény ünnepélyes megnyitóját Lévai Ferenc, Tatabánya város alpolgármestere, Dr. Kandikó József, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának főigazgatója és Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT Igazgatóságának elnöke tartja majd.

A rendezvénynek a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája ad otthont, ahol a látogatók egész napos expószerű kiállításon és panelbeszélgetéseken vehetnek részt, amelyeken a Tőzsdéről, a tőzsdei befektetési lehetőségekről, a kereskedési technikákról, illetve a határidős kereskedésről hallhatnak hasznos információkat. A nyílt nap zárásaként tőzsdei alapismeretekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés