Előfizetői tartalom

Albrecht Ottó: piacról, Cashline-ról, Herz bevezetésről

Portfolio
Albrecht Ottóval, a Cashline Értékpapír Rt. vezérigazgatójával folytatott beszélgetésünkből kiderül, hogy 2004-ben a forgalom alapján második legnagyobb brókercég vezetője - elsősorban makrogazdasági problémák miatt - az átlagnál kevésbé optimista a hazai tőkepiac közeljövőjét illetően. Új tőzsdei bevezetések mindazonáltal biztosan lesznek, melyhez megfelelő piaci hangulat esetén Albrecht személyesen a Herz parkettre vitelével járulna hozzá. A tavalyi évben a Cashline a 2003. évi 199 m Ft profitot követően 450 m Ft eredményt ért el.

Az elmúlt háromnegyedév erőteljes piaci felfutása hogyan érintette a Cashline üzletmenetét? Elsőként talán azt emelném ki, hogy tovább nőtt a magánügyfél állományunk. Ez azonban kissé eltér a hazai gyakorlatban általában definiált átlagos magánügyféltől, a Cashline főként az átlag feletti befektethető vagyonnal rendelkező magánszemélyekre koncentrált és kíván...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés