Előfizetői tartalom

Milliókat érő tanácsok - Megéri pályázni

Portfolio
A kis- és középvállalkozások részére nyújtott emelt szintű, szakmaspecifikus tanácsadás támogatásának elsődleges célja a cégek sikeres működésének, hatékonyságnövelésének elősegítése, ezáltal a túlélési esélyek növelése. A pályázati támogatásra tervezett keret 2005-re 1.7 mrd Ft, a támogatott pályázatok várható száma 1,600 - 1,700. Az elnyerhető maximum összeg 400 ezer és 2 millió forint között lehet - írja a Világgazdaság.

Az elnyerhető támogatás mértéke a tanácsadás elszámolható összköltségének legfeljebb 50%-a lehet. A támogatás maximuma a vállalkozás méretétől függ.Támogatást nem lehet a benyújtást megelőzően megkezdett projektekre igényelni. A támogatott körön kívül esik a vállalkozás alaptevékenységéhez tartozó tanácsadás, illetve a tanácsadó által végzett pályázatfigyelés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés