Előfizetői tartalom

Új befektetési jegyek a Credit Suisse euró ingatlan alapok alapjánál

Portfolio
A Credit Suisse Asset Management Hungary Alapkezelő Rt. mint alapkezelő, a HVB Bank Rt. mint letétkezelő és forgalmazó közreműködésével a Credit Suisse Euró Ingatlan Befektetési Alapba Befektető Befektetési Alap nevű, nyilvános, nyíltvégű befektetési alapra "I" sorozatú befektetési jegyeket bocsát ki. Az "I" sorozatú befektetési jegyeket kizárólag a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény Tpt. szerinti minősített befektetők szerezhetik meg.

A befektetési jegyek kibocsátási árfolyama 1 Ft, ami megegyezik a befektetési jegyek névértékével. A befektetési jegyek dematerializált formában kerülnek kibocsátásra. Az "I" sorozatú befektetési jegyek minden szempontból azonos jogokat testesítenek meg. A befektetési jegy visszaváltása feljogosítja a befektetőt, hogy a befektetési alap "I" befektetési jegy sorozatához tartozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés