Előfizetői tartalom

1.1 millió dolláros bírság a Citigroupnak

Portfolio
Értékpapírpiaci szabályozók 1,1 millió dollárt kitevő bírságot és kártérítést szabtak ki a világ legnagyobb pénzügyi szoláltatójának, a Citigroupnak egyik részlegére, miután felmerült, hogy több mint száz brókerének engedélyezte, hogy ügyfeleikről hamis rokkantsági bejelentést tegyenek, ezáltal mentesülve egyes befektetési alapkezelési díjak alól - jelentette a Yahoo Finance.

A pénzügyi közvetítői iparág önszabályozásért felelős szervezete, a National Association of Securities Dealers (Értékpapírkereskedők Nemzeti Szövetsége, NASD) csütörtökön tette közzé a Citigroup Global Markets Inc.-del kötött megállapodás részleteit, miszerint a szolgáltató-óriás 400 ezer dollárt fizet bírságként, és ezen felül az érintett befektetési alapoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés