Előfizetői tartalom

Az akciós kamat a múlté - Beszélgetés Tátrai Bernadettel (Erste Bank)

Portfolio
A többcsatornás ügyfélszerzést és a tanácsadás erősödő szerepét hangsúlyozza Tátrai Bernadett, az Erste Bank lakossági üzletágért felelős igazgatósági tagja. A szakember szerint rövid távú stratégiára vallanak a most ismét divatba jövő akciós kamatok, az Erste Bank inkább a hosszú távú ügyfélkapcsolat és a többtermékes kapcsolat híve. A bank nem tart az újrainduló fióknyitás hullámtól, a jövő év végére 200-205-re bővülő fiókhálózat és a 320 postahely segítségével elég erősnek érzi a fizikai értékesítési csatornáit. Tátrai Bernadett szerint 2007-ben a hiteloldalon továbbra is kétszámjegyű növekedés lesz, míg a forrásoldalt jövőre is a befektetési jegyek fogják duzzasztani.

Az akciós kamat a múltté. Portfolio: Betéti oldalon a kamatadó bevezetése minden várakozás ellenére csak egy apró fuvallatként volt értékelhető. A megtakarítások átrendeződésében milyen szerepet játszott a kamatadó? Tátrai Bernadett: Mindenképpen egy pozitív folyamat indult meg, annak ellenére, hogy a kamatadó bevezetése előtt kapkodás volt megfigyelhető a magánszemélyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés