Előfizetői tartalom

Növekvő megtakarítások az OTP Banknál

Portfolio
Az OTP Banknál elhelyezett megtakarítások a 2006-os év utolsó két hónapjában is jelentős mértékben bővültek: sikeresnek bizonyultak a betétakciók, a nyugdíj-előtakarékossági számlák (NYESZ) esetében pedig december végére az ügyfélszám átlépte az 5200-at. A legnagyobb hazai hitelintézet az idén is ösztönözni kívánja a megtakarításokat, folytatja betétakcióit, illetve a NYESZ-nél mérsékelte az év végén lezárult akció előtti számlavezetési díjat.

A november 6. és december 1. közötti betéti akciókban az ügyfelek 77 milliárd forintot, a december 6-án indult akciók keretében pedig december 29-ig 84 milliárd forintot helyeztek el az OTP Banknál. A január 5-én zárult akció után január 8. és február 2. között új lakossági forint folyószámlabetét akciók indulnak. A két hónapos akciós lekötött betétbe a január 5-i...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés