Előfizetői tartalom

Spéder Zoltán távozik az OTP-től

Portfolio
Dr. Spéder Zoltán, az OTP Bank Igazgatóságának tagja, alelnök, vezérigazgató-helyettes személyes, családi jellegű okokra hivatkozva 2007. január 8-án közös megegyezés alapján megszüntette munkaviszonyát a Bankkal s egyúttal lemondott valamennyi, a Társaságban és annak érdekeltségeiben viselt pozíciójáról - jelentette be ma a társaság.

A munkaviszony megszűnésével egyidejűleg dr. Spéder Zoltán igazgatósági tagsága is megszűnt. A tagság megszűnése a testület működőképességét nem befolyásolja. Dr. Spéder Zoltán 1991 óta volt tagja az OTP Bank igazgatóságának, 1995 júniusától alelnök, majd 1996. január 1-jétől a Társaság pénzügyi vezérigazgató-helyettese. Közel 20 éves szakmai pályafutása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés