Előfizetői tartalom

Internetbankolsz? - Kénytelen leszel...

Portfolio
Folyamatosan egyre több és több költségük keletkezik azoknak, akik az internetbankolás helyett továbbra is kitartanak pénzügyeik bankfiókbeli intézése mellett. Akad olyan pénzintézet, melynek bankon kívüli, papíralapú átutalási díja hússzorosa a egy internetes tranzakcióénak, de általánosságban is legalább kétszeres különbség a jellemző - derül ki a VG körképéből.

Ezzel együtt az online számlavezetési szolgáltatás havi díja rendszerint nem túl magas összeg, viszonylag könnyedén megtérül, ha valaki kihasználja a banki szolgáltatások által nyújtott lehetőségeket. A bankok ezen magatartása nem meglepő, hiszen nagy költségcsökkentési potenciál rejlik a fiókokat látogató ügyfélbázis leépítésében és az online ügyfélkör erősítésében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés