Előfizetői tartalom

Feltárul a leggazdagabbak világa! - minden a privát banki szolgáltatásokról

Somi András
A világ pénzügyi szolgáltatásainak egyik legjelentősebb növekedését felmutató területe a tehetősebb banki ügyfelek számára nyújtott kiemelt szolgáltatások szegmense. A privát banki terület hazánkban is jelentős növekedést tudhat maga mögött, a lehetőségek pedig csak bővülnek. A Portfolio.hu e téren végzett széleskörű felméréséből kiderül, egyre több szolgáltató érzi fontosnak vagyonos ügyfeleinek magas szintű kiszolgálását, így a privát banki vagyon mára már meghaladja az 1,400 milliárd forintot is. A szegmens mindenki számára nyitott, és csak a képzelet szab határt a személyre szabott vagyonkezelés jelentette előnyöknek.

Privát bank: gazdagok kiváltsága, vagy tömegtermék?. A privát banki szegmens fejlődése valóban egyedülálló, a nemzetközi szolgáltatók még a fejlett tőkepiacokkal rendelkező nyugati országokban is 20 % körüli növekedési ütemről számolnak be. Ez a növekedési potenciál hazánkban hatványozottan érhető tetten, hiszen, mint minden területen, a személyre szabott pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés