Előfizetői tartalom

Vételi ajánlások a Fortressre - kiugró növekedési lehetőségek

Portfolio
A Goldman Sachs, a Lehman Brothers, Deutsche Bank, a Bank of America és a Citigroup is jelezte szerdán, hogy elemzőik ezentúl figyelemmel követik a tőzsdén februárban rajtolt Fortress Investment Group árfolyamának alakulását. Az elemzők meglehetősen pozitív kommentekkel kezdték a papír követését, így a részvény árfolyama szerdán jelentősen megugrott.

A mintegy 30 milliárd dollárt kezelő Fortress Group az első tőzsdén kereskedett hedge fund alapkezelő az amerikai piacokon, a társaság a tőzsdei életét február 9-én kezdte meg. A részvények jegyzési árfolyama 18.50 dolláron, az előre megadott sáv felső szélén alakult ki, ezzel a társaság piaci kapitalizációja nagyjából 8 milliárd dollár volt. A Fortress első kereskedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés