Előfizetői tartalom

A FedEx-é a hazai Flying-Cargo

Portfolio
A FedEx ma bejelentette, hogy FedEx Express egysége felvásárolja a hazai, globális szolgáltatásaiban résztvevő Flying-Cargo Hungary Kft-t. A tranzakció során, mely a társaság legfrissebb lépése a kelet európai expanziós stratégiájában, egy saját tulajdonú egységgel jelenhet meg a FedEx a régió egyik dinamikusan fejlődő piacán.

A Flying-Cargo egy magánkézben lévő társaság, 2003 óta résztvevője a FedEx magyarországi globális szolgáltatásainak. A társaság a jövőben a FedEx teljes tulajdonú egységeként fog tovább működni, várhatóan a jelenlegi tevékenységek megtartásával. Ezzel az akvizcióval a FedEx jóval hatékonyabb és közvetlenebb módon tud majd magyarországi befektetéseket végrahajtani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés