Előfizetői tartalom

"Szép hozamok"- Keress műkincs-befektetéseken!

Portfolio
3000 milliárd dollár. Körülbelül ekkora a világ műkincspiaca, miközben a világ aukcióin tavaly nagyjából 30 milliárd dollár értékben fordultak meg műkincsek, és nehéz megbecsülni, mekkora értékben cserélnek gazdát műtárgyak a nehezen követhető magántranzakciók keretein belül. A nem elhanyagolható volumenből már sejthetjük, nem csupán egy szűk gyűjtői kör vesz részt a körforgásban, hanem a műkincspiac egyre komolyabb részt tesz ki a globális befektetési piacokon. A műkincspiac különleges világának kulisszatitkaiba az Equilor Fine Art csütörtöki konferenciája nyújtott betekintést.

Műkincsbefektetési-piac a nagyvilágban. A piac tehát virágzik, és egyre inkább hasonlít a megszokott befektetési piacokhoz: a teljesítményeket leképező indexeket számítanak, a műkincsekre sajátos pénzügyi termékek épülnek és mindeközben szemrevalóbbnál szemrevalóbb hozamokat tehetnek zsebre a jókor, jó helyen vásároló befektetők. Gereben Katalin, az Equilor Befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés