Előfizetői tartalom

Csak egy lehetőség van az eladásra - Interjú Toby Mansel-Pleydell-el

Portfolio
Továbbra is igen kedvezően alakul az M&A piac hazánkban és a kelet-európai régióban, s egyre aktívabbak a kockázati tőke befektetők - állítja Toby Mansel-Pleydell, a Concorde Vállalati Pénzügyek ügyvezető igazgatója. A szakember szerint az árazási szintek - a nemzetközi tendenciákkal összhangban - egyre magasabbra emelkednek, mely az értékesítések fő motivációját jelenti. Az M&A tranzakciók és piaci trendek folyamatosan nyomon követhetőek a portfolio.hu Vállalati Pénzügyek mellékletében.

A portfolio.hu 2007. november 6-án megrendezésre kerülő 4. Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke Konferencia főtámogatója a Concorde Vállalati Pénzügyek. portfolio.hu: A felvásárlási és fúziós aktivitás rekord értéket döntött a tavalyi évben. Hogyan látod a piaci tendenciákat a magyar, illetve a kelet-európai piacokon? Toby Mansel-Pleydell:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés