Előfizetői tartalom

Újabb alapok a Raiffeisen Private Banking családban

Portfolio
Két új alappal bővíti a Raiffeisen Alapkezelő a Private Banking nevet viselő alapcsaládját. A Private Banking Duna és a Private Banking Rajna egyaránt alapok alapja konstrukció, azaz tőkéjének legalább 80 százalékát befektetési jegyekbe fekteti. A társaság az euróban denominált alapokat kifejezetten a Raiffeisen privátbanki ügyfelei számára kínálja.

A Raiffeisen Private Banking Duna besorolása kötvénytúlsúlyos vegyes alap,potenciális befektetései között euróban és dollárban denominált pénzpiaci és kötvény alapok dominálnak, de szerepel köztük ingatlan, részvény és származtatott alap is. A Private Banking Rajna ezzel szemben valamelyest magasabb kockázatokat képvisel, besorolása részvénytúlsúlyos vegyes alap, potenciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés