Előfizetői tartalom

A kulcsszó változatlan: növekedés (Tátrai Bernadett)

Portfolio
Lehet még nagyot nőni a lakossági piacon. Tátrai Bernadett, az UniCredit Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese szerint az értékesítési csatornák erősítése és a hitelintézet erős vállalati pozíciója jó keretet biztosít a bővüléshez. A szakember a kártyás tranzakciókban jelentős bevételnövekedési lehetőséget lát.

Az UniCredit Bank viszonylag későn indult el a lakossági üzletágban. Fiókhálózatukon is van még mit fejleszteni. Hogyan lehet ilyen induló feltételekkel pozíciót javítani a meghatározó nagybankok között? A kulcsszó változatlan: növekedéssel. A piac ugyanaz, de nekem most egy másik típusú növekedési stratégiát kell megvalósítanom, amely a bankot még erőteljesebb növekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés