Előfizetői tartalom

Hitelt nem csak banktól lehet felvenni (interjú)

Bán Zoltán
Folyamatosan tör előre a jelzáloghitelek értékesítésében a közvetítők részaránya, amelyet a jutalékok emelkedése kísér. A termékválaszték és komplexitás növekedésével egy átlag ügyfél csaknem lehetetlen feladat előtt áll, ha segítség nélkül akarja összehasonlítani a különböző bankok ajánlatait. A magyar közvetítői piac egyik zászlóshajója, az OC-HC tavaly 43 milliárd forintot közvetített, miközben idén is további növekedésre számítanak. A társaság ügyvezető igazgatójával, Bánfalvi Lászlóval beszélgettünk. Hova tartanak a jutalékok? Van-e a bankoknak más alternatívája? Milyen hitelt keresnek az ügyfelek?

Emelkednek a jutalékok?. Portfolio: Az ügynöki értékesítés egyre inkább tör előre a magyar piacon a hiteleknél. Mi áll ennek a hátterében? Bánfalvi László: Ma már minden bank számára megkerülhetetlen az ügynöki hitelértékesítés. Ennek több oka van. A nálunk fejlettebb nyugat-európai vagy amerikai államokban lényegesen nagyobb az ügynökarány, hiszen ott a kultúrába...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái