Előfizetői tartalom

Hitelt nem csak banktól lehet felvenni (interjú)

Folyamatosan tör előre a jelzáloghitelek értékesítésében a közvetítők részaránya, amelyet a jutalékok emelkedése kísér. A termékválaszték és komplexitás növekedésével egy átlag ügyfél csaknem lehetetlen feladat előtt áll, ha segítség nélkül akarja összehasonlítani a különböző bankok ajánlatait. A magyar közvetítői piac egyik zászlóshajója, az OC-HC tavaly 43 milliárd forintot közvetített, miközben idén is további növekedésre számítanak. A társaság ügyvezető igazgatójával, Bánfalvi Lászlóval beszélgettünk. Hova tartanak a jutalékok? Van-e a bankoknak más alternatívája? Milyen hitelt keresnek az ügyfelek?

Emelkednek a jutalékok?. Portfolio: Az ügynöki értékesítés egyre inkább tör előre a magyar piacon a hiteleknél. Mi áll ennek a hátterében? Bánfalvi László: Ma már minden bank számára megkerülhetetlen az ügynöki hitelértékesítés. Ennek több oka van. A nálunk fejlettebb nyugat-európai vagy amerikai államokban lényegesen nagyobb az ügynökarány, hiszen ott a kultúrába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés