Előfizetői tartalom

Bankhitel az ügynököktől - Minek ne dőljünk be?

Portfolio
"Villámhitel 5 nap alatt! Lakásvásárlási kölcsön önerő nélkül! BAR lista, végrehajtás nem akadály! Közüzemi tartozás megoldható!" - csábítóan hangzó ígéretek egy kölcsönre vágyó cég, vagy magánszemély számára, ám rendszerint nincs valóság alapjuk. A magyar piacon több, mint százezer hitelközvetítő segíti, vagy éppen nehezíti mindazok dolgát, akik kölcsönhöz szeretnének jutni.

A kérdéssel behatóan foglalkozik a Portfolio.hu Jelzálog és Lakásfinanszírozási konferenciája, ahol Varga Eszter és Bánfalvi László is az előadók között lesz. "A hitelközvetítő feladata, hogy megismerve igényeinket, megtalálja a piacon elérhető lehető legjobb finanszírozási megoldást, majd a hitel megszerzésében folyamatosan segítségünkre legyen." - tájékoztat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés