Előfizetői tartalom

Újabb Freesoft akvizíció

Portfolio
A FreeSoft bejelentette, hogy megállapodást írt alá a BankSoft Kft. 100%-os tulajdoni részesedést jelentő üzletrészének felvásárlására, amelyre a cég folyamatban lévő cégbírósági beadványának bejegyzését követően kerül sor. Az eladók újonnan kibocsátott FreeSoft részvényeket kapnak üzletrészükért cserébe. A FreeSoft ezzel a lépéssel is a korábban meghirdetett stratégiai célkitűzését erősíti meg: olyan akvizíciókat kíván végrehajtani, mellyel a hazai informatikai piac meghatározó szereplőjévé válhat.

"A BankSoft felvásárlása társaságunk üzleti stratégiájának újabb jelentős mérföldköve: a bővülő szolgáltatás- és termékportfoliónkkal a pénzügyi szektorban erősödik a jelenlétünk. Célunk továbbra is a gyors ütemű növekedés, amivel a meghatározó informatikai megoldásszállítók közötti pozíciónkat kívánjuk erősíteni" - mondta az akvizícióval kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés