Előfizetői tartalom

Megpecsételődhet a Szobi sorsa

Portfolio
A Raiffeisen Bankon múlhat a Szobi Szörp Gyümölcsfeldolgozó sorsa, miután a március 11. óta felszámolás alatt álló és már tavaly szeptember óta nem termelő társaság újraindításához a bank tudna hitelt nyújtani és a készleteket biztosítani. A Napi Gazdaságnak nyilatkozó Péter Márta, a Szobi felszámoló biztosa elmondása szerint a mai naptól elkezdődött a ki nem fizetett dolgozói bérek térítése.

A Szobi tavaly augusztusban már nem tudott munkabéreket fizetni, majd ezt követően szeptemberben a termelést is leállította a társaság. A társaság felszámolását több hitelezője is kérelmezte, végül március 11-én indult az eljárás. A felszámoló elmondása alapján a társaság mérlegében a 3.6 milliárd forintos kötelezettségből 1.8 milliárdot a Raiffeisen felé való...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés