Előfizetői tartalom

Richter: akvizíció nem, lengyel bevezetés később várható

Portfolio
Nem tervez további akvizíciókat a Richter, miután a lengyel versenyfelügyelet áprilisban jóváhagyhatja a Richter-Polpharma fúziót. A magyar gyógyszercég papírjaival ez év végén, vagy jövő év elején megindulhat a kereskedés a varsói parketten - nyilatkozta a Polpharma korábbi és a Richter jelenlegi 25%-os tulajdonosa a Puls Biznesu nevű lengyel lapnak.

"Nem lesznek ellenvetései a lengyel versenyhivatalnak a Richter és a Polpharma fúziójával kapcsolatban, így várhatóan még ebben a hónapban jóváhagyják az ügyletet" - fejtette ki véleményét Jerzy Starak, a Polpharma korábbi és a Richter jelenlegi 25%-os tulajdonosa egy lengyel lapnak adott interjújában. A tulajdonos azt is elmondta, hogy már február óta várják a jóváhagyást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés