Előfizetői tartalom

Tovább terjeszkedik a Groupama a régióban

Portfolio
A francia Groupama kizárólagos tárgyalásokat folytat a Banca Comerciala Romana-val, a BRD-Groupe Société Générale- val, a Banca Transilvania-val, valamint a Casa de Economii ºi Consemnaþiuni-val az Asiban S.A.-ban birtokolt 25%-25%-os tulajdonrészük eladásáról. Ezzel a lépéssel tovább folytadódhat a Groupama régiós terjeszkedése.

A Banca Comercialã Românã S.A. (BCR), a BRD-Groupe Société Générale S.A.(BRD), a Banca Transilvania S.A. (BT), a Casa de Economii ºi Consemnaþiuni CEC S.A. (CEC) és a Groupama bejelentette, hogy a Groupama International megvásárolja az Asiban S.A. (Asiban) részvényeinek 100%-át, valamint megállapodtak a felvásárlás főbb feltételeiről. A felek kizárólagos tárgyalásokat folytatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés