Előfizetői tartalom

Újra nőtt a bizalom a kisvállalkozások körében

Portfolio
2008 első negyedévében -35 ponton zárt a K&H KKV bizalmi index, azaz az előző negyedévi megtorpanás után mintegy 14 ponttal ismét pozitív irányba mozdult el. Az előző időszakokhoz képest jelentősen javultak a közterhekkel és a gazdaságpolitikával kapcsolatos várakozások. Nőtt a hazai kkv-k innovációs hajlandósága, többen terveznek beruházásokat, mint az előző időszakban.

Továbbra is erősen negatívak a várakozások a közterhekkel és a gazdaságpolitikával kapcsolatban, de az előző negyedévhez képest jelentős javulást figyelhetünk meg ezen a téren. A közterhekkel kapcsolatos várakozások az előző időszak -75 pontos értéke után -44 ponton zártak márciusban, míg a gazdaságpolitikáról szóló részindex 11 pontos javulást követően érte el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés