Előfizetői tartalom

Lejárt a Yahoo gondolkodási ideje - mit lép a Microsoft?

Portfolio
A hétvégén lejárt a Yahoo gondolkodási ideje és továbbra sem született meg a megállapodás a Microsoft-tal a felvásárlásról, amely akár ahhoz is vezethet, hogy a szoftveróriás a menedzsment eltávolítását célozza meg. A Microsoft ugyanis hetekkel ezelőtt ultimátumot adott a Yahoo-nak, hogy amennyiben nem fogadja el 44.6 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát, ellenségesen közeledéssel folytathatja a harcot az internetes keresőért. A Microsoft által kiszabott határidő hétvégén lejárt, így most el kell döntenie a társaságnak, hogy eláll az ajánlattól vagy harcba kezd a vállalatért.

A hétvégén megegyezés nélkül járt le a Yahoo számára kiszabott határidő, továbbra sem született megállapodás a Microsoft-tal a felvásárlásról. Így most a szoftveróriás döntés elé kényszerül, hogy eláll szándékától, vagy ellenséges felvásárlási harcba kezd. Bár a Microsoft kijelentette, hogy nem fogja megemelni az ajánlati árat, amennyiben meg szeretné nyerni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés