Előfizetői tartalom

Más jutalékrendszer kellene a jelzáloghitelezésben (interjú)

Portfolio
Nem magasabb jutalékot, hanem a minőséget figyelembe vevő differenciált jutalékrendszer várna el a bankoktól Biró Péter, a BROKERNET csoporthoz tartozó BANKBROKER ügyvezető igazgatója. A szakember magasabb fokú szabályozottságot sürget, s érdekes gondolatnak tartja a hosszú távú profit-share-szerű jutalékkapcsolat kialakulását.

Biró Péter előadója lesz a Portfolio.hu Jelzálog és lakásfinanszírozási konferenciájának. Portfolio.hu: Hogy látja az közvetítő-bank kapcsolatot? Milyen pontokon lehetne ezt javítani? Biró Péter: A bankok és a közvetítők kapcsolata sokat javult az elmúlt pár évben, megtűrt, majd elfogadott kategóriából a korrekt közvetítők egy része kedvelt és kiszolgált partnerré...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés