Előfizetői tartalom

Kik voltak a legsikeresebbek? Hamarosan megtudjuk (Pegasus-díj)

Portfolio
Néhány hete tette közzé a portfolio.hu, hogy az Enterprises Investors, Közép-Kelet Európa legrégebben működő és egyik legnagyobb magántőke-befektetési társasága, a könyvvizsgáló és tanácsadó KPMG, valamint a Dun & Bradstreet létrehozott egy díjat a kiemelkedő növekedést felmutató kis-és középvállalkozások számára. Emlékezzünk rá, hogy a nyertesek meghatározott szempontok szerint kerültek kiválasztásra, elsődlegesen azonban az elmúlt három év értékesítéseinek dinamikája volt a döntő. A portfolio.hu megkérdezte Rafal Batort, az EI szakemberét, hogy mire számíthatnak a hazai kis-és középvállalkozások a soron következő győri, debreceni és budapesti rendezvényeken.

Portfolio.hu: Elmondaná mégegyszer mi is a célja a Pegasus-díjnak és a vállalkozások minősítésének? Miért kerül megrendezésre? Rafael Bator: A Pegasus-díj azon kis-és középvállalkozások meghatározott szegmenséről szól, akik az elmúlt 3 évben kiemelkedő növekedést értek el a Nyugat, Kelet illetve a Közép-Magyarországi régióban beleértve Budapestet. Megvizsgáljuk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái