FONTOS Aggódnak a magyarországi német cégek, eurót és kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát akarnak
 
Előfizetői tartalom

Sense/Net - akvizícióval a nemzetközi piacok felé

Portfolio
Akvizícióval növekedett a Sense/Net Kft., a magyarországi portálfejlesztő piac egyik jelentős szereplője. A Sense/Net Portal Engine vállalati tartalommenedzsment (ECMS) és Vállalati Portál (EPS) szoftverről ismertté vált cég felvásárolta az IVY Kft-t, amely nagyvállalati és SOHO (small office - home office) portálmegoldásokat fejlesztő cégként volt jelen a magyar piacon.

A tranzakció értéke közel 150 millió forint, a 100 százalékos felvásárlás után az IVY Kft. beolvasztásra kerül, a cég pedig továbbra is Sense/Net néven fut majd. A felvásárolt cég többek között SOA, E-commerce, LAMP és Microsoft Silverlight szaktudással rendelkező szakembereivel immár 42 főre nő a Sense/Net alkalmazottainak száma. A cég emellett átveszi az IVY Kft. teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés