Előfizetői tartalom

Arculatváltás a CIB Banknál

Portfolio
Júliustól új arculattal jelenik meg a nagyközönség előtt a CIB Bank. Az arculatváltás célja, hogy egységesen jelenjenek meg az Intesa Sanpaolo bankcsoport külföldi érdekeltségei. A CIB továbbra is zöld maradt /kicsit más/ (mind ahogy egy kivételével zölddé vált az összes leánybank is), azonban az Intesás vízvezeték megjelenése színt is vitt a megjelenésbe. Lesz új szlogen is, a "thinking ahead of you" magyarítása "Együtt, a jövőről" lesz - ismertette az arculatváltás részleteit Török László vezérigazgató.

A CIB július 1-jén kezdte meg a központi épületeinek és fiókjainak az arculatváltással összefüggő átalakítását. Július 14-én indul az imázskampány. Szeptember végére a bank le kívánja zárni az összes arculatváltással kapcsolatos fontos feladatot. Az üzleti nyomtatványok év végére újulnak meg, míg az online arculatváltás november-decemberre esik. Az arculatváltás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés