Előfizetői tartalom

Felvásárlási célpont lett a Continental, 22%-os pluszban az árfolyam

Portfolio
Piaci pletykák szerint felvásárlási célpont lehet a Continental, aminek hatására a társaság részvényei 22%-os pluszba lendültek a mai reggelen. A tegnapi napon egy német újságban megjelent hír szerint a Schaeffler nevű vállalat érdeklődik a gumiabroncsgyártó iránt, és mintegy 10 milliárd euróért kelhet el a cég.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung információi szerint felvásárlási célpont lett a Continental, a társaságra 10 milliárd eurós ajánlatot tehet egy Schaeffler nevű társaság, és a piaci pletykák szerint a Royal Bank of Scotland biztosíthatja a finanszírozást. Amennyiben igaznak bizonyulnak a híresztelések, a Continental jelenlegi árfolyamához viszonyítva 15%-os prémiumot jelentene...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés