FONTOS Tényleg 3 millió forintos négyzetméterárak vannak a Balatonnál?
 
Előfizetői tartalom

Mohai: nem történt jelentős tulajdonosi átrendeződés a BÉT-ben

Portfolio
Mohai György, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója szerint nem történt jelentős tulajdonosi átrendeződés az értéktőzsdén azzal, hogy az osztrák börze nemrég megvette az UniCredit Bank több mint 25 százaléknyi részesedését. Jelenleg 43 cég tevékenykedik a BÉT részvényszekciójában, és fontos lenne, hogy ez a szám növekedjen. Kulcskérdés, hogy sikerül-e új cégeket bevezetnük - mutatott rá a magyar börze vezetője.

Nem mondanám, hogy jelentős tulajdonosi átrendeződés következett be a Budapesti Értéktőzsdén - nyilatkozta az InfoRádió Aréna című műsorában Mohai György, a BÉT vezérigazgatója. Egy osztrák konzorcium hazai befektetőktől már 2004-ben megvásárolta részvények több mint felét, így 69 százalékos részesedése volt a BÉT-ben. A konzorcium eddig öt tagból állt: három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés