Előfizetői tartalom

A magyar kupleráj és a világválság

A világgazdaság egyik alapvető tényezője összezúzódott, és még senki nem tudja, hogyan fogják összerakni - véli Jaksity György, a Concorde ügyvezető igazgatója. A szakember szerint Magyarország az élvonalban van kupleráj szempontjából, még mindig félévente változtatjuk a jogszabályokat, mismásolunk, hazudozunk. Egyetlen biztos pont van, amire egy befektető számíthat: az inflációs célkövetés. A tőzsde és brókercégek jövője szempontjából Jaksity nem túl optimista, s bécsi tőzsde növekvő szerepvállalását is aggodalommal figyeli.

Képesek-e túlélni a magyar brókercégek egy tőkepiaci válságot? Fejlett-e a magyar tőke piac? Üdvözölni kell-e a bécsi tőzsde törekvéseit? Hol állunk most a világgazdasági válság ívében? Kibírják-e a magyar cégek az erős forintot? Mindent megtudhatunk a következő interjúból? Mission impossible. Portfolio.hu: A bécsi tőzsde kommunikációja szerint hatalmas sikereket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés