Előfizetői tartalom

Zentiva: visszavonta ajánlatát a PPF

Portfolio
A cseh PPF pénzügyi csoport mai bejelentése szerint visszavonta a Zentivára tett részvényenként 950 koronás felvásárlási ajánlatát. Így a cseh gyógyszercég részvényeiért folyó harcban jelenleg a Sanofi egyedül van 1,050 koronás részvényenkénti ajánlatával. A generikus gyógyszergyártó részvényárfolyama 0.5%-kal került lejjebb az eddigi kereskedésben.

A PPF visszavonta a Zentiva részvényeire tett 950 koronás felvásárlási ajánlatát, így jelenleg a társaság 19.2%-os részvénypakettjét birtokló Sanofi-Aventis 1,050 koronás ellenajánlata van érvényben. A Zentiva menedzsmentje azonban még az 1,050 koronás ajánlatot is túl alacsonynak tartja és korábban felhívták a részvényesek figyelmét, hogy az alulértékeli a céget. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés