Előfizetői tartalom

Célkeresztben 3-5 ezer magyar kkv - mit akar velük kezdeni a kormány?

Portfolio
A múlt pénteki szűk körű kormányzati egyeztetéseken Bajnai Gordon fejlesztési és gazdasági miniszter arra hívta fel a figyelmet egy sajtójelentés szerint, hogy sikerült behatárolniuk egy 3-5 ezres magyar kis- és középvállalati (kkv-) réteget, amely jelentős exporttervékenységet folytat. Egy mai, a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett rendezvényen ennek okairól és a célokról Egyed Gézát, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium versenyképességért felelős szakállamtitkárát kérdeztük.

Kapcsolódó cikkünk2008.07.28 08:04Öt-tíz pontos csomagban gondolkodik az MSZP A szakállamtitkár a Portfolio.hu kérdésére azt mondta, hogy jelenleg kissé kevesebb, mint 5 ezer olyan magyarországi kkv van, amelynek éves exportárbevétele 50 millió forintnál több (azaz a legnagyobbak közé tehetők). Ezek között nyilván vannak olyan külföldi hátterűek is, amelyek nem feltétlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés