Előfizetői tartalom

Amerikai-holland házasság jöhet - 15 milliárd dolláros felvásárlásra készül a UPS

Portfolio
15 milliárd dollárért vásárolhatja fel holland versenytársát az egyik legnagyobb csomagküldő cég, a UPS. A Sunday Telegraph információi szerint a társaság ajánlatot tenne a TNT-re a költségcsökkentés és az európai terjeszkedés reményében. Az elmúlt hónapok folyamán ugyanis az amerikai gazdaság lassulása és a rekordmagasságok közelébe emelkedő üzemanyagárak nyomán mindkét cég profitja visszaesett. A TNT árfolyama 5.7%-os pluszba ugrott a mai reggelen.

10 milliárd eurós ajánlatott tenne az amerikai United Parcel Service holland szektortársára, a TNT-re a Sunday Telegraph információi szerint. Az amerikai UPS a világ egyik legnagyobb csomagszállítással foglalkozó cégének számít, a TNT pedig több mint 200 országban van jelen és erőteljes európai tevékenységgel rendelkezik. A Sunday Telegraph meg nem nevezett forrásokra hivatkozva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés