Előfizetői tartalom

Nagyvállalatok nélkül könnyebb (Mark Arnold)

Portfolio
Magyarországon is nagyon fontos lett a termékek jövedelmezőségének, illetve megnőtt a forrásgyűjtésnek a fontossága az alapkezelőn keresztül, vagy direkt betétek formájában - véli Mark Arnold, a Budapest Bank vezérigazgatója. A tavalyi évtől a következő 3 évig bezárólag 55 millió dollárt fektet a GE Money a Budapest Bankba, ami a hitelpiaci válság dacára jelzi a társaság elkötelezettségét a magyar piac iránt.

Az egész sub-prime krízis és hitelválság forrása az Egyesült Államok volt. Érzik-e ennek hátrányát a hazai versenyben, hiszen a versenytársak egy részét csak a válság másodlagos hatásai érintették meg? A válság ugyan az USA-ból indult, de az egész világon végigsöpört. Első hulláma - a jelentős mértékű leírások - csak rendkívül korlátozottan érintette a GE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés