Előfizetői tartalom

Nemzetközi vállalattá válik a Díjbeszedő

Portfolio
Marosvásárhelyi központtal kezdi meg működését szeptember 1-jétől a Díjbeszedő Holding két romániai leányvállalata. A Díjbeszedő stratégiai célja Romániában is az, hogy nagyszámú ügyfélkörrel rendelkező szolgáltató cégek számára magas színvonalon és költséghatékonyan kínáljon komplex díjbeszedési szolgáltatásokat a kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal - követelésvásárlással és -behajtással, nyomdai és megszemélyesített nyomtatási tevékenységekkel és pénzügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó informatikai megoldásokkal együtt.

"A Díjbeszedő által kínált megoldások összetettsége jelentős piaci tudásbázist és komoly erőforrásokat igénybe vevő feladat, amelyeket hozzánk hasonló komplexitásban sem Magyarországon, sem Romániában nem kínál más piaci szereplő" - hangsúlyozta Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding Zrt. vezérigazgatója. "További előnyt jelent, hogy a romániai szolgáltatók rendszereinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés