Előfizetői tartalom

Nem csak a pálmaszigetre hajtanak a befektetők

Portfolio
Az amerikai és európai ingatlanpiaci visszaesés hatására a befektetők az alternatív lehetőségek felé fordultak, ennek köszönhetően Dubaiban az ingatlan projektek nagysága mindössze egy év alatt 50 százalék fellett növekedett, miközben a hatalmas keresletnek köszönhetően az ingatlanárak 40 százalékkal emelkedtek. A rohamos gyorsasággal növekvő ingatlanpiac egy nemrégiben készült tanulmány szerint pedig nemcsak a régióval, hanem a feltörekvő piacokkal összehasonlítva is az egyik legfejlettebb. MI A HELYZET AZ INGATLANPIACON? - A Portfolio.hu Klubban megtudhatod!

Dubaiban az ingatlaneladások egyenletesen növekednek a globális befektetők növekvő keresletének köszönhetően, a nagybefektetők ugyanis a subprime válsággal súlytott országok felől az Arab-öböl országai felé fordultak - áll a MENA (Közel-Kelet és Észak-Afrika) régió vezető ingatlanbefektetési és tanácsadó cégének, a Jones Lang LaSalle (JLL) jelentésében.állapítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés