Előfizetői tartalom

Nem volt izmos az augusztus

Portfolio
Átmenetinek minősült a júliusi fellendülés a BÉT részvényszekciójában, az augusztus ismét csökkenő forgalmat hozott. Augusztusban 651 milliárd forintra rúgott a duplikált forgalom, ami ugyan a harmada az egy évvel ezelőtti értéknek, de meghaladja az idén májusban és júniusban tapasztalt értékeket. Augusztusban még nem dőlt el, hogy felfele vagy lefele tart a részvénypiac forgalma, így félni még nem kell a jövőtől, ugyanakkor egy kicsit aggódni lehet.

A piaci erőviszonyok tekintetében nem sok minden változott, a KBC és az Erste továbbra is viszik a piacot. A KBC 142 milliárdos forgalma 21,8%-os piaci részesedést hozott a számára, úgy látszik a nemzetközi ügyfélkör még mindig aktív. Ez látszik az Erstén is és a rangsor negyedik helyéig emelkedő Wood-on is. A Wood amúgy egyre érdekesebb szereplő, a cseh brókercég egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés