Előfizetői tartalom

Megerősítették a Vatera eladását

Portfolio
Az iEurope Capital LLC ma megerősítette, hogy a Naspers Limited (NPN) leányvállalata, az MIH Internet Europe B.V. megvásárolta a Vatera.hu Kft. 100%-os üzletrészét. A vezető befektető és többségi tulajdonos iEurope Fund LLC a Vatera.hu Kft. eladásáról szóló megállapodást szeptemberben véglegesítették, a tranzakció a nem magyarországi érdekeltségekre is kiterjed.

A Vatera.hu Magyarország vezető online aukciós és e-kereskedelmi piactere. A Magyarországon 2006-ban és 2007-ben is az "Év e-kereskedelmi vállalatává" választott Vatera.hu 2007-ben és 2008-ban is szerepelt a Red Herring magazin legjelentősebb EMEA-régióbeli technológiai vállalkozásokról összeállított százas listáján. A tranzakció 59%-os bruttó belső megtérülési rátát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés