Előfizetői tartalom

Möbius: Csak egyszer adódik az életben ilyen lehetőség!

Portfolio
Az elmúlt két napban több mint 20 százalékot esett az orosz tőzsde részvényindexe az RTS (és már ma is majdnem 10 százalékos mínuszban tartózkodik), miközben a legnagyobb feltörekvő piaci tőzsdeguru, Mark Möbius arról beszélt a Bloombergnek, hogy életünk legnagyobb lehetőségét szalaszjuk el, ha nem szállunk be az orosz blue-chipekbe.

A feltörekvő piaci guru, Mark Möbius szerint az orosz piac összeomlása olyan beszállási lehetőséget jelent, amire a befektetők életében csak egyszer van lehetőség, különösen igaz ez az OAO Gazpromra -írja a Bloomberg. A 30 milliárd dolláros vagyont kezelő Templeton az esések ellenére fenntartotta az orosz pozícióit, a portfóliójában megtalálható például a világ legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés