Előfizetői tartalom

Nézz körül a tőzsdén, de másképp!

Portfolio
A tőzsdei zuhanások közepette a kockázatkedvelő befektetők számára egy érdekes lehetőséget jelenthetnek a tőzsdén kereskedett zártvégű alapok befektetési jegyei, amik legalábbis Amerikában historikusan magas diszkontok mellett forognak. Ez az alulárazottság a jövőben meg kellene, hogy szűnjön, azonban a kiszámíthatatlan hangulat miatt nem lehet megmondani egyelőre, hogy mikor kell ennek bekövetkeznie.

A mostani, példa nélküli pénzpiac válságban - ahol egyetlen befektető sem adja kölcsön a pénzét szívesen, vagy csak nagyon magas kamatok mellett és akkor is csak nagyon rövid időre - Amerikában, és a világ többi részén is gyakorlatilag mindenki a legbiztonságosabb befektetési formákat keresi, úgy mint az amerikai államkötvényeket, betéteket vagy az állami garancia alá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés