Előfizetői tartalom

Egyszerűbben elérhető lehet a lízing, mint a bankhitel

Portfolio
A pénzügyi válság még nem ért véget, azonban az összehangolt mentőakciók sora jelentősen javíthatja a pénzügyi szektorban kialakult bizonytalanságot - írja a Hypo Alpe-Adria Leasing sajtóközleményében. A korábbi hetek akadozó hitelezési eljárásai a következő hónapokban, de különösen 2009-től ismét lendületet vehetnek, azonban biztosan sokkal szigorúbb feltételek mellett, mint a korábbi években. Ezen feltételek pedig nem fogják könnyíteni a KKV-k helyzetét.

"Egyes bankcsoportok a devizahitelezés csökkentésével kívánják a kockázatokat mérsékelni, mások pedig az önerő jelentős növelésében és a futamidők csökkentésében látják a megoldást. Egy biztosnak látszik, a pénzügyi válságot gazdasági recesszió követi, mely akár több évig is eltarthat. Ezen feltételek összességében nem fogják könnyíteni a KKV-k helyzetét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés