Előfizetői tartalom

Soros: sokkal nehezebb idők várnak ránk

Portfolio
A magyar származású, amerikai dollármilliárdos szerint az Obama által bejelentett gazdaságélénkítő terv elegendő lehet arra, hogy a szociális helyzet ne romoljon Amerikában, azonban a gazdaság újraindításához sokkal több pénz kellene. Hosszabb távon a befektetési guru szerint - a rendszerbe pumpált plusz likviditás miatt - inflációs kockázatok láthatók a gazdaságban, ami még komoly problémákat okozhat.

Az amerikai kormány által beharangozott gazdaságélénkítő terv a jelenlegi formájában mindenképpen szükségszerű az amerikai állampolgárok megsegítésére, azonban a gazdasági visszaesés megfordításához nem elegendő - mondta el Soros György, a magyar származású dollármilliárdos egy konferencián. A 850 milliárd dolláros csomag a kormányzati kiadások megemelésével,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés