Előfizetői tartalom

Magas díjak, gyengülő forint - hogy választ így bankot, biztosítót a magyar?

Portfolio
A lakását biztosító szolgáltatót jelöli meg főbiztosítóként, általában csak egyetlen banknál vezet számlát, a "pénzügyi csoportok" nyújtotta előnyöket pedig nem igazán használja ki az ügyfelek többsége - derül ki az IFUA Horváth & Partners tanácsadó cég és a Data Research Kft. által jegyzett Pénzügyi MOSAIC tanulmányból. A kutatás elsősorban arra kereste a választ, hogy a bank vagy biztosító választáskor milyen szempontokat tartanak fontosnak az emberek, mi alapján váltanak az egyes szolgáltatók között, milyen termékeket, szolgáltatásokat, és mi alapján vesznek igénybe.

Az ezerfős mintán végzett reprezentatív felmérés négy nagy kérdésblokkra összpontosult: az első az ügyfél által választott bank vagy biztosító igénybevételének körülményeivel, a második a szolgáltató pénzügyi csoportjával, a harmadik az ügynökök és értékesítők igénybevételével és a velük való kapcsolattal, a negyedik pedig a termékek kiválasztásával van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés