Előfizetői tartalom

Új lendületet adhat a Jeremie program - Interjú

Portfolio
Válságban felértékelődik a kockázati tőke szerepe. Bízom abban, hogy a kkv-k tudnak majd élni ezzel a lehetőséggel - nyilatkozta a Portfolio.hu-nak Erdei Sándor, a DBH Group vezérigazgatója a Jeremie program beindulásával kapcsolatban. Az általa vezetett cégcsoport speciális üzleti modellel rendelkezik, melynek révén három nagy üzletágban is segítséget nyújt a hazai és külföldi kis és közepes vállalkozások számára. Üzleti szolgáltatásokat nyújtanak, amelynek a pénzügyi és számviteli tanácsadás éppúgy része, mint a projektmenedzsment és az emberierőforrás-kezelés, másrészt fizikai infrastruktúrát biztosítanak az induló vállalkozások számára, harmadrészt pedig ha kell, kockázati tőkebefektetőként is ügyfeleik rendelkezésére állnak. Utóbbi üzletág fellendülésében lehet nagy szerepe az EU által finanszírozott Jeremie programnak.
Portfolio.hu: Hogyan differenciálja magát a DBH Group a piacon? Erdei Sándor: A mi termékünk maga az üzleti modell, amely nemcsak "szoft" támogatást jelent a cégek számára, de hardvert is, magyarán flexibilis infrastruktúrát kínálunk nekik, ami ipari parkban és irodai környezetben egyaránt lehetséges. Fontos területe a tevékenységünknek a kockázati tőkebefektetés is. Ki...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái