Előfizetői tartalom

Többet várnak az amerikai bankoktól

Portfolio
Meghallgatta tegnap a washingtoni kongresszus az őszi amerikai bankmentő csomaggal kisegített bankok vezérigazgatóit. A képviselők kemény kritikával illették a bankok eddigi erőfeszítéseit, a bankvezérek viszont úgy válaszoltak, ők minden tőlük telhetőt megtéve több mint 400 milliárd dollár új hitelt nyújtottak azóta a gazdaságnak.

A Bank of America Corp., a Bank of New York Mellon Corp., a Citigroup Inc., a Goldman Sachs Group, a J.P. Morgan Chase & Co., a Morgan Stanley, a State Street Corp. és a Wells Fargo & Co. vezérigazgatói jelentek meg tegnap a kongresszusban. Ezek a bankok összesen 125 milliárd dolláros mentőcsomagban részesültek tavaly a TARP elnevezésű programból. A bankvezéreket nem a legudvariasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés